divendres, 7 de juny del 2019

Les bruixes, l'esperit de temps antics

Hi va haver en temps antics, el coneixement un coneixement cientific que a vegades estaba mesclat amb la magia i la religio. Coneixements que fins fa poc no es han trobat.

Pero tot es finit. pocs segles despres varen ocorrer les catastrofes i aixo va matar a la rao, i si la rao esta morta el coneixement no te gens valor. tots els coneixements van quedarse a les persones oblidades, les que no lluitaben en guerres ja que no les deixaben. Les dones oprimides i oblidades, van ser les portadores del ancestral coneixement.

No cregau que seria una cosa permanent, Quan el rics i poderosos es varen enterar d'aquest fet no ho van pensar dues voltes. Aquelles que amb ilusio y pracmatisme que guardaven el coneixement per a generacions venideres, es van donar conter de que ara a mes de ser discriminades com a dones sino que  tambe com a bruixes, un termine despectiu ple de falacies, el qual varen difondre els homes de poder y quan el poble va creure a aquestos va comensar l'extermini.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Maria Mercé-Marçal

 La germana, l’estrangera Tot el llibre és en blanc i els camins invisibles que he deixat rere meu se’ls ha menjat, rabent, el caragol del t...