diumenge, 25 de novembre del 2018

TEXT CREATIU

EL TEMPS


Per a nosaltres què és el temps? Una part de la nostra vida? Una organització de qualsevol cosa que volem fer? Un límit d’una cosa que ens agrada?

Tots nosaltres sabem que el temps es desplaça 60 segons per minut, 60 minuts per hora i 24 hores per dia. La percepció que tenim és relativa, depenent de la situació que estem vivint en cada instant. Com per exemple, quan t’agrada el que estàs fent en un moment donat; no vols que termine i per això es passa molt ràpidament, però per altra banda si fas alguna cosa que no t’agrada, passaria molt lentament.

El temps és una cosa molt valuosa, perquè es recorda el moment determinat de cada gest, de cada acció, de cada paraula dita en un passat. Depenent de l’acció que faces en el present (siga positiva o negativa), et perjudicarà al futur si o no. Som patidors del pas del temps.

L’expressió que diu “no tinc temps” hauria de ser mereixedora d’un gran premi per cada volta que l’hem dit. És graciós que es repetisca tant. Serà perquè és veritat? Que no tenim cap temps?

Crec que tot està inclòs en la responsabilitat, en saber organitzar-se. No deixes tot el que pugues fer hui per a demà, ja que podries penedir-te.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Maria Mercé-Marçal

 La germana, l’estrangera Tot el llibre és en blanc i els camins invisibles que he deixat rere meu se’ls ha menjat, rabent, el caragol del t...