dilluns, 18 de febrer del 2019

INFLUENCER


INFLUENCIA



Un influencer és un personatge que ha aconseguit destacar i tindre un gran èxit en el món digital i que és seguit per milers de persones que es denominen “subscriptors” o “seguidors”. A més a més, per al influencer la tecnologia i el ser famós, o conegut pel món, és l’únic que l’interessa.

L’influencer sols dedica, tant el seu temps com la seva vida, a les xarxes socials, ja siga a sa casa o en entrevistes públiques, a donar opinions i respostes de tot allò que li parega important o curiós als seus seguidors.

El tema que sol tractar en el seu blog o portada sol ser proposat per les persones que segueixen al influencer. Temes que ens interessen molt als adolescents, com la roba, els videojocs, llibres, drogues o fins al sexe.

Sembla que a l’influencer li agrada que les persones vigilen i comenten sobre la seua vida privada, que per un altra banda és el que l’influencer fa (fer pública la seva vida).

Normalment, sembla que els influencers no tenen massa experiencia de la vida. Ells pensen que no fa falta tindre estudis, però si unes capacitats per comunicar-se per les xarxes socials. Pot ser, encara són massa joves i tenen molt a aprendre de la vida.

Aquesta persona el que fa realment desde les xarxes socials és intentar fer vore als adolescents la seva forma de veure el món, que en ocasions pot ser no siga la correcta.

No crec que siga una bona manera de guanyar-se la vida portant-la per les xarxes socials. On queda la dignitat de la persona? i la seva privacitat?. La gent s’interessa per la seva vida majoritàriament per a criticar-la perquè l’influencer l’ha fet pública i al llarg del temps aquest fet de segur li passarà factura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Maria Mercé-Marçal

 La germana, l’estrangera Tot el llibre és en blanc i els camins invisibles que he deixat rere meu se’ls ha menjat, rabent, el caragol del t...