dilluns, 18 de febrer del 2019

QUIM/QUIMA


 Tema a escogir:

Pàgina: 109
Xim no podia evitar que aquest pensament se li filtrés al cervell, com un corrent d’aire es filtra per les escletxes.

Els nostres pensaments, què són en realitat? Un problema més en la nostra vida? Un enemic perquè s’infiltra dins del nostre cap sense deixar passar les paraules o accions d’una altra persona o cosa? Una acció o pensament que no ens deixa estudiar?
Moltes vegades diem que el nostre pensament és allò que ha passat en un temps molt lluny o molt prop. Això ens causa un problema, ens causa malestar o benestar.
A més a més podría ser el nostre enemic. De fet molta gent ho pensa, ja que és una cosa que no pot eixir del nostre cap, com tal, sinó hem de donar-li temps per a que isca, i que per aquell tema, utilitzem un període de temps específic però sòls prestant atenció a aquell pensament que més ens causa pavor.
Li donem tantes voltes a aquell pensament, que no prestem atenció a les coses més importants que ens envolten.
La nostra ment és una ferramenta que ajuda a desenrotllar la nostra vida, és molt estranya i a la mateixa vegada fantástica. A vegades es descontrola, no la podem controlar correctament, i no obstant això altres vegades sí que podem evitar-ho.
Pel tant és millor no donar-li tantes voltes a les coses que no tenen molta importància, i les que sí la tenen, hauríem de buscar solucions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Maria Mercé-Marçal

 La germana, l’estrangera Tot el llibre és en blanc i els camins invisibles que he deixat rere meu se’ls ha menjat, rabent, el caragol del t...