dimecres, 5 de juny del 2019

EL FINAL DE LA TECNOLOGIA

EL FINAL DE LA TECNOLOGIA

31/12/1999

S’aproxima l’efecte 2000, un any molt esperat per tots ja que diuen que els sistemes informàtics fallaràn a causa de que estan programats per als segles en que la seva primera xifra començen per 19, això es deu a que en els ordinadors a soles es posen dues
xifres i les xifres 00 es referixen a l’any 1999, però que passarà després?
Hui, és un dia especial per mi i no en el millor sentit, és l’última nit de nadal i això significa que és l’últim dia que puc navegar per internet segurament.
Llançada al llit em pregunte, que pot passar demà?
Pot ser que el dia següent tot siga igual que ara, no és de estrényer que s’hajen confós i els programes si que funcionaràn i siga una invenció com sol passar i haja hagut un escandol per res, però, i si no ho és ?
No pare de donar-li voltes al tema, pot ser que a partir d’ara no puga buscar res en internet i no em manen més treballs, s’acaba ja per sempre. No crec que siga així, si han pogut fer molts sistemes informàtics i treballar amb molta tecnologia si passa alguna cosa ho podràn arreglar.

Ja s’acosten els últims minuts, espere asseguda, potser en un quants minuts veig a avions caiguent-se, caixeres que no poden treballar perquè no va el caixer, pèrdua de dades en tots el llocs, en fi, no ho sé, la gent es fica nerviosa per esperar, no crec que passe res però ja vorem demà dia d’any nou on estarem en 1 de Gener de l’any 2000,i, com ja he dit un any molt esperat per tots en els últims mesos d’aquest.

1 comentari:

  1. El text és original però necessita una revisió de faltes d'ortografia. A penes hi han signes de puntuació. A més no ha usat correctament l'estil directe i el cos de la lletra canvia a mesura que acaba el text. Si estigués corregit i siguera una mica més extens guanyaria molt de potencial.

    ResponElimina

Maria Mercé-Marçal

 La germana, l’estrangera Tot el llibre és en blanc i els camins invisibles que he deixat rere meu se’ls ha menjat, rabent, el caragol del t...