dimecres, 5 de juny del 2019

OBLIT NESSESARI PER VIURE?


ÉS NECESSARI OBLIDAR PER VIURE?
Les persones comencem a recordar coses des de que tenim uns quatre o cinc anys, i, des d’aleshores tenim alguns records.
Els records que tenim, a tots ens agrada tindre’ls sempre, i sobre tot de quan érem petits.
Nosaltres recordem les coses més rellevants de la nostra vida, però, hi ha coses que no són rellevants i que podem retindre-les com un o dos diess. És per exemple el que em sopat avui, ho recordaràs pot ser demà, però quan passen uns dies més no te’n recordaràs i se t’haurà oblidat.
A la millor a totes les persones ens agradaria tindre tots els records, però hi ha coses que no són necessàries recordar, perquè no ens van a ajudar a res.
Pot ser hi ha coses que ens agradaria oblidar perquè no ens agraden però quan més pensem en oblidar-les més ens enrecordem d’elles per això, diuen que és millor recordar i acceptar totes aquestes coses per poder així oblidar-les.
ACORDAR-SE ÉS LA MILLOR MANERA D’OBLIDAR
Per això també es diu que oblidar totes aquestes coses és un perdó, perquè pot ser que hages oblidat una cosa que abans no t’agradava però també dóna ràbia quan t’ovlides d’una cosa important.
NO PARLE NI DE VENJANÇES NI DE PERDONS, L’OBLIT ÉS L’ÚNICA VENJANÇA I PERDÓ J.L.Borges
En conclusió, hi ha coses necessàries que cal recordar per viure bé, però, en canvi, hi ha unes altres que es necessiten oblidar per viure també, és a dir, necessitem oblidar les coses que no ens ajuden o no ens agraden per poder estar més agust o totes aquelles coses que com ja he dit abans, no són rellevants i hem de deixar espai per altres noves que sí que ho són.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Maria Mercé-Marçal

 La germana, l’estrangera Tot el llibre és en blanc i els camins invisibles que he deixat rere meu se’ls ha menjat, rabent, el caragol del t...